Iskreno ne znaev niso za musicarsvoto.. sum pocnal na pocetokot na 9 mesec 2012, znaci 2 meseci ..
Pred nekoj den praev muabet so eden drugar potocno so Meti od Forumot.. i neznam kako mi tekna i go prasuvam koja e majkata na musicarsvoto .. i koga mi kaza deka prv pat na vakov nacin se lovelo vo Makedonija.. Epten se zacudiv .. hmmm se zacudiv!, znaete zasto se zacudiv ne deka ete kaj mozeme nie .. noo se zacudiv kolku ne ima i kolku posvetuvat vnimanie. Da me prasase nekoj pred da doznam veruvajte deka 90% ke bev siguren deka e Swedska ili Amerika . So znam ednas na youtube barav Fly Fishing Macedonia ... i rezultatot bese 2 Videa
Musicarski Kup Radika neznam koja god .. ee si rekov e sega da gi vidam videata .. i gleam imase dosta so se takmicea samo MUSICARI ne vidov, samo eden bese pred nekoj den doznav deka toj bil
ilija . Tie ne bea musicari tie bea ''OPERIL-CI'' ja taka gi narekuvam ili ''PROKULIN-CI'' Naredeni 5-6 musicki i fakjat riba.. sigurno
ilija nemal si nekoj rezultat, a kaj ke ima toj so edna trska edna musicka a drugite edna trska i 5-6 musicki
Neznam se nadevam deka ke ima navistina
MUSICARSKI KUP a ne
OPERILSKI KUP
Slucaj: Samo so pocnav so musicarkata nemase edna nedela i odam Treska i vidov eden postar cicko i toj fakjase so Operil, se pozdraviv i go prasuvam ima neso.. i mi veli SLABO ... i se oblekov i ja vagam trskata koga me vide i mi rece : E TI SO MUHARICA KE FATIS INACE NIE NISTO.. iskreno tolku me izraduva so toa so taka mi rece i si velev ehh Besim moze toj samo iskustvo ima kolku jas godini a toj me naprai kojznae kakov majstor, iako uste se ucev da frlam so snjurot, i od toj moment vidov deka Musicarkata ili pravoto Musicarstvo e kulminacija vo ribolovot.
Moze nekoj se pocustvuva navreden no namerata ne mi bese da gi povredam lugeto so lovat so OPERIL ..samo celta mi bese da kazam deka iako izvorot e Makedonija a nema musicari gledam i vo forumot segde mi sveti zolto samo kaj musicarskite temi nema niso novo ne deka
Moderatorite ne rabotat no toa e rezultat na toa so nema musicari nema luge koj znat da kazuvat. Jas od nikogo ne procitav niso osven od
ilija i
Atanasovski
Se nadevam deka ke bide podobro, mozebi i jas mnogu mlad sum vo musicarsvoto pa nemam informaci za rabotite .. neznam ..
Kako i da e.. ke bide dobro
Pozdrav do site Musicari