Jоване гледам добро бараташ со закони,па пријателе еве ти конкретна задача случена во градско подрачје од извршител што се уште го чисти коритото на река Лепенец над каскадата,па колега да го имав твоево знаење,несебично ќе го спроведев конкретно на дело,немаше да делам совети што треба да се направи туку ќе се зафатев со работа.Еве не знам по кој пат ќе напишам,се надевам дека ќе прочиташ и ќе сватиш,известени се сите државни институции и твојот ДИЗ,единствено премиерот не е известен,на денот кога е започнато уништувањето,текстот е малку поразличен од официјалниот на рибар мк,суштината е иста,голема благодарност до Филип кој помогна да се официјализира овој настан,од сето тоа едно гооолемо ништо.Јас како рекреативен риболовец толку можев толку направив,а ти како, те гледам експерт за закони сигурно можеш повеќе,па повели на тебе е редот.
Ima tamu luge ke si izlezat na teren i ke ti dadat objasnuvanje na tvojata pretstavka. Ne se sekiraj za toa. Ne me prozivaj mene (se so pisuvam na forumov e od so sakam da pomognam) poso za toa jas tebe ne ti dadov povod, jas sakav samo da ti pomognam i podrzuvacite na ovaa inicijativa da gi upatam na vistinska adresa (toa go pravam licno a ne sluzbeno). Ako Vi smeta toa kazi mi kulturno da ne go pravam toa vo idnina. Ili ako ti smetaat moite sugestii (kako so im smetaat na odredeni forumcii) mozis slobodno da kazis kako na Spire so mu kaza gledaj si go patot (se odnesuva za mene) i nema so tuka pojke komentar...Za informacija DIZ ne e "moj".......Kolku e "moj" tolku e i "tvoj", ama ne te interesiralo toa nesto....